Previous Next

Woonscan

Vitasel is ondermeer gespecialiseerd in het uitvoeren van een woonscan.

Tijdens de woonscan willen wij met u in gesprek gaan en kijken naar wat de toekomst zal brengen. Op basis van die gegevens kan worden bepaald of er aanpassingen of verbeteringen binnen uw woning benodigd zijn, met als doel dat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Het geen de toekomst zal brengen kan bepalend zijn voor u wooncomfort. Zo kan u fysieke gesteldheid afnemen en kunt u tegen problemen aanlopen. Pijn in uw armen, handen of benen zijn erg vervelend, maar hoeven geen belemmering te zijn voor uw wooncomfort.

Bij een woonscan wordt de woning van de voordeur tot de achterdeur onder de loep genomen. Wij zetten uw wensen af tegen de bouwkundige staat van uw woning, technische (on)mogelijkheden en financiële consequenties. Met talloze producten en aanpassingen kunt u langer thuis blijven wonen. Wij hebben producten op het gebied van veiligheid, comfort en gemak.

U kunt bij aanpassingen bijvoorbeeld denken aan het weghalen van drempels of aan een slaapkamer en woonkamer op dezelfde etage. Maar heeft u ook wel de juiste sloten op uw deuren zitten? Is uw verlichting in orde, automatisch of op afstand bedienbaar? Kunt u makkelijk uw ramen openen?
Wij hebben voor u diverse producten geselecteerd, deze kunt u vinden in onze webshop, www.vitasel-shop.nl.

Ook in de badkamer bekijken we de mogelijkheden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw doucheruimte wordt aangepast tot een comfortabele badkamer waarin u zich gemakkelijk kunt bewegen. De oplossingen en verbeteringen beperken zich niet tot het verhoogde toilet met beugels; maar ook een luxe inloopdouche met vlakke douchevloer, anti sliptegels op de vloer, mooie design stangen en douchezitting behoort tot de mogelijkheden. U badkamer al klaarmaken voor straks, dit kan zonder dat u badkamer een zorg uitstraling krijgt.

Op basis van de woonscan geven wij een advies. We omschrijven welke aanpassingen wenselijk en mogelijk zijn om uw behoeften in te vullen.

Wij, van Vitasel, zijn uw gesprekspartner en kunnen u hierin adviseren, begeleiden bij het proces, producten leveren, de uitvoering managen en nazorg bieden.

Producten voor u badkamer, comfort, mobiliteit, veiligheid en zorg! U kiest ..........

Vitasel, advies en producten voor comfortabel thuis wonen! Wij regelen en ontzorgen voor U.