Vitasel Thuiscomfort

Vitasel is aangesloten bij het nieuwe Platform Thuiscomfort, dagelijks nieuwe ideeën voor comfortabel en zorgeloos wonen “Ach schat, wil jij de garagedeur even opendoen?” Techniek in huis voor comfortabel en toekomstbestendig wonen.

Het onlangs (Okotber 2014) gelanceerde platform Thuiscomfort informeert senioren over de mogelijkheden van comfortabel en zorgeloos thuis wonen.

Steeds later terecht in zorginstelling

Thuiscomfort.nl is een nieuw inspiratieplatform van groothandel Technische Unie. Het platform informeert consumenten over de mogelijkheden om hun huis aan te passen om comfortabel en zorgeloos te wonen. Nu en tijdens hun oude dag. Thuisomfort zorgt dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen en steeds later terecht kunnen in een zorginstelling.

Een nieuwe levensfase waarin de meeste mensen totaal nieuwe eisen aan hun woning stellen. Kinderen verlaten het huis, men gaat met pensioen, draagt de zorg voor de ouders, of wordt zelf grootvader of -moeder.

Wie zijn huis dan op een slimme manier aanpast, profiteert optimaal van alle comfortabele oplossingen van vandaag. En is bovendien voorbereid op langer zelfstandig wonen wanneer de echte ouderdomsverschijnselen zich gaan voordoen.

Producten voor u badkamer, comfort, mobiliteit, veiligheid en zorg! U kiest ..........

Vitasel, advies en producten voor comfortabel thuis wonen! Wij regelen en ontzorgen voor U.