Draadloze DECT Telefoon met Video Deurintercom.

Privacy Policy

 Privacy Policy

  1. Over ons Privacy Beleid
  2. Privacy Website
  3. Verzamelde gegevens en doelenverwerking
    1. Websitesoftware
    2. Facturatie en boekhouden
  4. Doel van de gegevensverwerking
    1. Algemeen doel van de verwerking
    2. Automatische verzamelde gegevens
    3. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
  5. Bewaartermijn
  6. Uw rechten
    1. Inzagerecht
    2. Rectificatierecht
    3. Recht op overdraagbaarheid
    4. Recht van bezwaar en overige rechten
  7. Beveiliging
    1. Beveiligde SSL-verbinding
    2. Security
    3. Gebruikersdata
    4. Servers
  8. Cookies
  9. Google Analytics
  10. Social media
  11. Websites van derden
  12. Nederlandstagige tekst altijd doorslaggevens en bindend
  13. Wijzigingen in het privacy beleid
  14. Inzage en correctie
  15. Contact aangaande Privacy Polici
    1. Contactgegevens

1.    Over ons Privacy beleid

Vitasel comfortabel thuis wonen geeft veel om uw privacy, van alle personen die gebruik maken van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.
U gegevens gebruiken wij om op vraag en/of opdracht zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen
Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld.
Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website (www.vitasel.nl) en de daarop ontsloten dienstverlening van Vitasel comfortabel thuis wonen.
De ingangsdatum van de geldigheid van deze voorwaarden is 22 mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.
Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld.
Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verwerkte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy zaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy beleid.

2.    Privacy Website

U bent op de website van: https://vitasel.nl

Vitasel comfortabel thuis wonen bied diensten aan met betrekking tot langer zelfstandig thuid wonen waaronder producten en hulpmiddelen en is onderdeel van ASEL facility consulting B.V., onze website is informatief. adres: Nieuwe Schaft 3E  3991 AS   HOUTEN  NEDERLAND

  • KvK te Utrecht nummer: 30183408
  • BTW nummer: NL 811114752B01

U kunt onze site bezoeken zonder persoonlijke gegevens in te voeren.
Wij vragen u op onze pagina site contact persoonsgegevens bij het plaatsen van u een bericht.


Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • uw naam, e-mailadres en telefoonnummer als u een bericht plaatst op deze website;
  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert;

Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij u gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

3.    Verzamelde gegevens en doelenverwerking

Wij gebruiken u persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren en te facturen:

  1. Als u een informatie, offerte en opdracht aan ons verstrekt en om u over het verloop daarvan op de hoogte te houden:
  2. Om het contact met Vitasel comfortabel thuis wonen zo goed mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw vraag en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn;
  3. Om te communiceren (waaronder het verzenden van berichten);
  4. Analyses uit te voeren voor rapportage doeleinden;
  5. Informatie over u te verstrekken aan derden indien u daarvoor toestemming heeft gegeven;
  6. Informatie over u te verstrekken aan derden indien wij dit verplicht zijn op basis van wet- of regelgeving (b.v. opsporingsinstanties);
  7. Ter controle voor het verantwoord aangaan en/of uitvoeren van de overeenkomst;
  8. De website te beveiligen, aan te passen en te verbeteren;
  9. U identiteit te verifiëren en fraude tegen te gaan;
  10. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en verbeteren.

3.1.  Websitesoftware

Vitasel comfortabel thuis wonen heeft contracten met andere bedrijven om diensten namens ons te verlenen, zoals het beheren van de websites, verzenden van gegevens, analyseren van onze sites ter verbetering van onze site en diensten.
Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld.
Zij hebben toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
Op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen.
Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid.
Vitasel comfortabel thuis wonen maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Vitasel comfortabel thuis wonen behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

3.2.  Facturatie en boekhouden

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de online software van derden Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen.
Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Zij zijn tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen.
Zij gebruiken uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

4.    Doel van de gegevensverwerking

4.1.  Algemeen doel van de werking

Wij gebruiken uw gegeven uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt.
Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij hiervoor expliciet toestemming.
Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

4.2.  Automatische verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

4.3.  Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Vitasel comfortabel thuis wonen op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege.
In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

5.    Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt bij ons bent.
Dit betekend dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken.
Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit eveneens opvatten als een vergeetverzoek.
Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dien wij factureren met uw (persoonsgegevens) te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.
Als u aangeeft niet langer van onze dienst gebruikt wenst te maken, hebben onze medewerkers echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Vitasel comfortabel thuis wonen bewaart persoonsgegevens in overeenstemming met de wet niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.

De wettelijk bewaartermijn voor de belastingwetgeving zegt dat bepaalde gegevens 7 jaar bewaard moeten worden.

Google Analystics voor rapportage doeleinden, de bewaarperiode is hier ingesteld op de minimale periode van 14 maanden. Aan het einde van de bewaarperiode worden de gegevens maandelijks automatisch verwijderd.

6.    Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt.
Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren.
Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine leesbare gegevensmelding die wij binnen onze systemen handteren.

U heeft te allen tijde recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij u persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

6.1.  Inzagerecht

U heeft altijd recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben.

6.2.  Rectificatierecht

U heeft altijd recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

6.3.  Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (Laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren.
U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacy zaken.
U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek.
Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

6.4.  Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Vitasel comfortabel thuis wonen. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken en in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dat contact op met onze contactpersoon voor privacy zaken.

7.    Beveiliging

7.1. Beveiligde SSL-verbinding

  • onze website www.vitasel.nl heeft een beveiligde SSL-verbinding, welke word beheerd, met een beveiligd data-opslagpunt, die gebruik maakt van een beveiligde verbinding met een SSL certificaat. 

Alle data-uitwisseling van de database is versleuteld. Persoonsgegevens worden versleuteld verzonden of opgeslagen.
Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoekers. Deze SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de https:// in de URL.

7.2.  Security

Website scanning
De website wordt regelmatig gescand op kwetsbaarheden en beveiligingsfouten. Wij worden direct geïnformeerd zodra een potentiële kwetsbaarheid ontdekt wordt om dit te minimaliseren.

Malware detectie
Het monitoren van de website op malware en zelfs blacklisting zorgt ervoor dat geen klanten geïnfecteerd worden.

Uptime monitoren
De website wordt gecheckt op beschikbaarheid. Zodra (een deel van) de site niet meer reageert wordt wij geïnformeerd om downtime te minimaliseren.

7.3.  Gebruikersdata.

Er wordt gebruik gemaakt van een firewall en versleutelingsmaatregelen ter voorkoming van toegang tot gegevens door onbevoegde.
Data word zowel lokaal als in de back-up versleuteld / encrypted weggeschreven.
Gegevens gaan dus gecodeerd over het internet en worden versleuteld opgeslagen.

7.4.  Servers

De servers bevinden zich binnen de grenzen van de Europese Unie, waarmee aan de EUDPD word voldaan. De EUDPD legt een aantal basisvereisten op aan de bescherming van persoonsgegeven van Europesche burgers.  De EU DATA Protection Directive.

Er is een samenwerkingsverband door ons aangegaan voor ons ICT- en server omgeving.
Van de hard- en software, back-up en het beheren van de server, om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

8.    Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuur word door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.
Cookies worden om de volgende redenen gebruikt:

  • om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt in uw winkelmandje;
  • om informatie te registreren die eigen is aan u, zoals de webpagina's die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan;
  • analysedoeleinden zoekmachine(s).

Wat zijn cookies?
Een cookie is informatie die een website opslaat op uw computer zodat, wanneer u op een later tijdstip terugkeert naar de website, u surfervaring kan worden verbeterd. Een cookie doet dat door uw voorkeuren van een eerder bezoek te registreren en te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld er nuttig zijn om het proces bij het inloggen te vergemakkelijken.

Voordelen

  • cookies helpen de website om deze voor u aan te passen. U kunt bijvoorbeeld een verlanglijstje bijhouden op deze website, zodat u later gemakkelijk terug kunt vinden wat u interesses waren;
  • cookies slaan website opties en voorkeuren op zodat u bepaalde instellingen niet steeds hoeft te veranderen als u de website opnieuw bezoekt;
  • cookies kunnen worden gebruikt om illegale praktijken op het web op de sporen.

Nadelen

  • cookies maken een inbreuk op u privacy, het merendeel van de mensen wenst toch liever anoniem te blijven wanneer ze op het internet surfen. Verwijder daarom regelmatig de cookies op uw computer;
  • cookies worden indirect gebruikt om bepaalde advertenties op websites aan u te tonen. Deze advertenties worden afgesteld op u surf gedrag;
  • cookies kunnen bijvoorbeeld de volgende informatie verzamelen: Het merk computer dat u gebruikt, welke software er op staat, u e-mail adres en interesses. Kortom, cookies kunnen u gebruik van het internet vergemakkelijken, maar als u zich zorgen maakt over u privacy dan is het aan te raden om regelmatig de cookies van u computer te verwijderen.

Belangrijk om te weten: Het gebruik van cookies is veilig. E-mail en telemarketing acties zijn niet het gevolg van cookies. Cookies slaan namelijk uw e-mailadres of telefoonnummer niet op, noch wordt er met behulp van cookies een tot een persoon herleidbaar profiel opgebouwd.
Voor verdere informatie over cookies verwijzen wij naar de website cookies verwijderen

9.    Google Analytics

Om bij te houden hoe bezoekers de Website gebruiken en om bij te houden hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met het IP-adres van uw computer overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacy beleid van Google (link:http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/). Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze Website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Anonimiseren van IP-adres in Google Analytics
In het kort:
Wanneer een klant van Google Analytics anonimisering van een IP-adres aanvraagt, maakt Google Analytics het adres anoniem zodra dit technisch gezien mogelijk is in een zo vroeg mogelijk stadium in het collectienetwerk. De IP-anonimiseringsfunctie in Google Analytics stelt de laatste byte van IPv4 IP-adressen van gebruikers en de laatste 80 bits van IPv6-adressen in op nullen in het geheugen, vlak nadat deze naar het Google Analytics-collectienetwerk zijn verzonden. Het volledige IP-adres wordt in dit geval nooit op de harde schijf opgeslagen. 

Hiermee wijzigt de wijze waarop Goolge Analytics de IP-adressen van websitegebruikers in ons account (vitasel-shop) gebruikt en opslaat.
Wanneer IP-masking is ingeschakeld, verwijdert Google Analytics het laatste octet van het IP-adres van de gebruiker voordat dit wordt gebruikt en word opgeslagen.
Dit vermindert enigszins de nauwkeurigheid van de geografische rapportage.
Voor meer informatie over IP-masking verwijzen wij de naar de site van IP-masking - Google Analystic

Tevens heeft Vitasel comfortabel thuis wonen in haar Google Analytics account het "Amendement gegevensverwerking" geaccepteerd en het delen van gegevens met Google op uit ingesteld. 

Met bovengenoemde punten word een geringe inbreuk op de privacy gecreëerd.

10.  Sociale media

Tijdens uw gebruik van of interactie met één van onze sociale mediakanalen (zoals Facebook), kunnen we bepaalde gegevens over uw activiteiten op die sociale mediakanalen - zoals de frequentie van uw bezoeken - verzamelen, opslaan en bewaren. Als u bijvoorbeeld de Facebook “like”-knop gebruikt om aan te geven dat u één van onze pagina's op apps leuk vindt, of als u één van uw sociale mediacontacten tagt of linkt aan inhoud die u plaatst, zullen we deze informatie registeren. Alle inhoud die u op om het even welke van onze sociale mediakanalen plaatstof toevoegt, wordt beschouwd als Gegevens.

De informatie die we verzamelen via sociale media en andere sites, waaronder Facebook, omvat soms persoonsgegevens die online zijn verstrekt en die openbaar zijn. We zorgen dat bij gegevens die we gebruiken, de bron correct wordt vermeld.

Deze sociale media en andere sites hebben gewoonlijk hun eigen privacy beleid waarin wordt uitgelegd hoe ze uw persoonsgegevens gebruiken en delen. U dient het betreffende privacy beleid aandachtig door te nemen voordat u deze sites gebruikt, om er zeker van te zijn dat u zich kunt vinden in de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en gedeeld.

11.  Websites van derden

De website bevat hyperlinks naar websites van derde partijen. Vitasel comfortabel thuis wonen heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt.
Op de websites van derden kan een andere privacy statement van toepassing zijn.
Onze privacy statement heeft alleen betrekking op persoonsgegevens door Vitasel comfortabel thuis wonen zijn verkregen. Vitasel comfortabel thuis wonen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden.

  • Als u deze externe website bezoekt door middel van het volgenden van de hyperlinks op onze website.
  • Als u onze website heeft gevonden door middel van het volgen van hyperlinks van een externe website.

Wij raden u aan om het privacy beleid van elke site die u bezoekt te raadplegen en contact op te nemen met de eigenaar van de betreffende website met vragen of opmerkingen hieromtrent.

12.  Nederlandstalige tekst altijd doorslaggevend en bindend.

Onze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten en websites van Vitasel comfortabel thuis wonen. Deze privacyverklaring wordt in het Nederlands gepubliceerd.
Als u de privacyverklaring vertaald word en er tegenstrijdigheden zijn in de uitleg van deze privacyverklaring, is en blijft de Nederlandstalige versie van kracht.

13.  Wijzigingen in het privacy beleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie.

14.  Inzage en correctie

Als u wilt weten welke gegevens Vitasel comfortabel thuis wonen over u heeft vastgelegd, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

15.  Contact aangaande Privacy Policy

Als u wenst te reageren op ons privacy policy, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier..

15.1.      Contactgegevens

Vitasel comfortabel thuis wonen
Nieuwe Schaft 3E
3991 AS HOUTEN
Nederland

Telefoon 0031 – (0)30 – 363 42 47

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor privacy zaken
Ans van den broek

 

Past U zich aan aan u woning of laat u de woning aanpassen aan U? U kiest ..........

Vitasel, advies en producten voor comfortabel thuis wonen! Wij regelen en ontzorgen voor U.